zaterdag 27 augustus 2011

Vakantie

"Ga je nog met vakantie?"
Ik heb deze week een weekje vrijgenomen. Het was niet dat ik smachtte om uit Nederland weg te komen, en ook niet omdat kamperen in de regen nou zo leuk is. Ik had vrijgenomen om alles wat ik de afgelopen weken, maanden nog graag wilde doen aan administratie, opruimen, hoofd leeg maken, deze week te doen. Ik heb het mijn familie en vrienden niet verteld, zodat ik niet tijdens "werktijd" gebeld word om iets leuks te doen. Ik heb een week heerlijk vakantie gehouden in mijn eigen kamer.
Natuurlijk heb ik naast het opruimen van mijn hoofd en werkplek ook voldoende tijd gehad voor verschillende uitstapjes.


Dinsdag ben ik naar "the Big Black Box" geweest. Een gigantisch gevaarte dat nog stamt van voor de tweede wereldoorlog. Tegenwoordig is het een herdenkingsmonument ter nagedachtenis van een oude opa, die Japanse prenten verzamelde en Homerus citeerde. Het doet daarnaast dienst als opslag van de VCU (verzamelaars van creatieve uitingen).


Om bij te komen van dit spektakel ben ik ter bezinning naar "Buddha's Bench" geweest. Heel erg de moeite waard als je er een keer in de buurt bent.


De camping. Tja, je moet ergens overnachten. Gelukkig lekker weer en voldoende beschutting tegen de zon. En alle rust om bij het kampvuur een boekje te lezen.


Op donderdag naar "the Couched Cavern" geweest. Indrukwekkend. Daar heb ik geluncht en genoten van het prachtige uitzicht. Het was er bijna te relaxt om weg te gaan.


Het culturele oog wil ook wat. Verscheidene schatten uit het "Victory Treasure Shelf Museum". Helaas was binnen fotograferen niet overal mogelijk, maar het was zeer de moeite waard

Vrijdag middag ben ik weer thuisgekomen. De was gelukkig al gedaan. Al met al heb ik een heerlijke vakantie gehad en kan er weer vol tegen aan.

Geen opmerkingen: