woensdag 23 januari 2008

Zon

Soms heb je van die dagen, ze zijn heel zeldzaam, dat alles wél goed gaat. Dat je 's ochtends ontwaakt uit een heerlijke droom, en je ook nog naast een heerlijke jongen ligt. En na een lekker ontbijtje, als je richting station loopt om weer wat nuttigs te doen met je leven, je wordt begroet door een ijskoude blauwe lucht en en zon die zo vel schijnt dat je niet anders kan dan je op skivakantie wanen. Tijdens de treinrit naar Amsterdam wordt je vergezeld door twee vrouwtjes, zo opgewonden als twee kleine kinderen in een snoepwinkel, die gaan winkelen in de grote stad. Mijn stad.
Ook de tramconducteur heeft het goed vandaag. Hij zingt en maakt met de bezoekers van "zijn reispaleis" een klein praatje over de bezienswaardigheden buiten.
Ik verdenk de zon van het aanstichten van al deze blijheid. Na twee weken regen, beurscrisis, after new year's dip hebben we eindelijk één dagje geluk. Een dag die mij "helaas" verplicht er intens van te genieten ;p. Misschien tot later in het Vondelpark!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

jah joh..zon is allemaal leuk en wel..maar ga is bloggen over een mooi JB weekend met allemaal kids die je uit je slaap halen en een ex-huisgenootje die daar helemaal gestoord van word enzo :P ik verveel me namelijk (en wil wat te lezen hebben) xxx

Marie zei

Mmm.. Over JB? En dan "Marie's meest genante momenten" beschrijven? Of een documentaire over de psychische achtergronden van het paringsgedrag van pubers? Of een Jamie Oliver show, Creatief met Dieten?
Nee Tia, Alles op z'n tijd:) Klein berichtke om 'r weer in te komen... Dank voor je trouwe lezerij:)